Selectează o Pagină

Întrebări frecvente

Cum comand cartea Țara lui Gaiță?

Prin intermediul site-ului lumealuigaita.ro poți face comandă online pentru achiziționarea cărții Țara lui Gaiță. Numărul maxim de cărți pe comandă este de 3 (trei). Pentru cantități mai mari, te rugăm să ne scrii prin intermediul formularului de contact sau la email contact@lumealuigaita.ro

Dă  click pe butonul din prima pagină sau pe link-ul din partea de sus a site-ului pentru a ajunge în pagina produsului. Alege numărul de cărți și adaugă cartea în coșul de cumpărături. Când ajungi la Finalizare comandă te poți înregistra pe site sau poți cumpăra ca vizitator (datele tale nu vor fi înregistrate pe site).

Acest pas te va duce într-o fereastră in care vei completa datele personale, adresa de livrare, vei alege modalitatea de plată și de expediere a cărților. După completarea tuturor acestor informații, vei primi un e-mail de confirmare a comenzii.

De ce să mă înregistrez?

Înregistrarea în site iti permite accesul rapid la următoarea comandă și la istoricul comenzilor efectuate. De asemenea, ești invitat la evenimentele organizate de lumealuigaita.ro.

Cum mă înregistrez?

Înregistrarea se poate face înainte de a comanda prin accesarea meniului din partea de sus a site-ului Contul meu, completezi formularul inițial cu adresa de email și parola apoi cu datele pentru adresele de facturare și livrare.

De asemenea, te poți înregistra odată cu efectuarea comenzii.

Cum plătesc?

Plata cărților comandate se poate face astfel:

  • prin transfer bancar în contul afișat după plasarea comenzii – procedură valabilă doar pentru România
  • ramburs, la ridicarea coletului prin Poșta Română – procedură valabilă doar pentru România
  • cu cardul prin PayPal – procedură valabilă pentru comenzile din străinătate și România

Cum se livrează?

Livrarea se face prin intermediul Poștei române, la prețurile afișate după alegerea adresei de livrare. Pentru livrări  în străinătate sunt valabile tările din Europa, SUA și Canada. Dacă țara dvs.nu se află pe listă te rugăm să ne contactezi.

Doresc autograful autorului. Cum procedez?

La finalizarea comenzii completează caseta Cere autograf, unde poți specifica numele unui membru de familie sau a unui prieten căruia dorești să-i faci cadou cartea.

———-