Selectează o Pagină


“Poponeţ”(Codin Maticiuc) a scris o carte: “Consumatorul de suflete”. “Cartea este ficţiune, dar, ca orice carte de ficţiune, are la bază elemente reale. Pentru ca să fie cât mai credibilă, trebuie să ai multe elemente de adevăr. Şi, cumulul personajelor pe care le-am întâlnit eu în întreaga viaţă s-au întrunit în personajele din cartea asta”, a declarat “Poponeţ” la Antena 1.

“E o carte plină de vicii, de nenorociri, ce putea să scrie un pierde-vară ca mine?! Beizadeaua lansează cartea. E hard-core”, şi-a avertizat Codin cititorii.

Scriitorul, un nume de referinta in “high class-ul” Capitalei, descrie, cu lux de amănunte şi unele partide de sex memorabile.

“… Ma atrăgeau cumplit formele ei, şi mai ales cea a pântecului. Ştiu, ştiu: animal. I-am simţit nevoile care sălăşluiau în creier şi în inimă, dar şi în vagin, şi m-am adresat lor cu atenţie şi meticulozitate. Era plină de dorinţă şi mă dorea de mult, dar s-a scuturat cu greu de haine la prima întâlnire. Pe măsură ce am făcut-o să se simtă în largul ei, au venit şi orgasmele, din ce în ce mai puternice şi mai rapide. Dintr-a şasea lună de sarcină până într-a noua. Din luna a opta n-am mai folosit decât penetrări anale şi orale. Asta până în luna a noua când s-a înfiinţat la mine acasă şi mi-a cerut să o f.. cu bestialitate pentru a-i provoca naşterea. Zis şi făcut, am întins-o pe o parte şi am penetrat-o în vaginul care-mi părea extrem de strâmt. O mângâiam cu mâna stângă pe burta în care copilul se zbătea cu putere, parcă ştiind ce-i fac mamei şi protectoarei lui”, este un pasaj din cartea “Consumatorul de suflete”.

Codin Maticiuc , zis “Poponeţ”, a fost prezentat publicului larg de Gina Pistol, iubita lui în 2005. Crezand că a găsit dragostea adevărată, blonda s-a lăudat în toată presa cu noua ei cucerire – un tanăr blond şi frumos care se ocupă cu afacerile tatălui său. Obişnuit cu noul statut, după despărţirea de Gina, “Poponeţ” a plusat, trecand-o pe listă şi pe Anamaria Ferentz.

Despre cartea: “Devoratorul de suflete”
„O proporție covârșitoare a celor care ne vizitează țara pot depune mărturie că viața de noapte bucureșteană este, cu adevărat, ceva ieșit din comun. Am început să citesc ce a scris Codin cu mari rezerve. Știam că are o inteligență peste medie. Avem de-a face cu un jurnal insolit. Un breviar de tipologii feminine și trăiri ale unui «mare superficial». Cred în talentul lui literar, și mai ales în modernitatea scriiturii.“ spune Mihai Bendeac

„Am citit manuscrisul, la început pe o diagonală, apoi pe alta, și din nou pe prima. Nu din comoditate sau lipsă de interes, ci de draci… Sunt, cumva, prea aproape de temă. Dar tema îmi place, este adânc integrată în epiderma modei care ne bântuie. Îmi place mintea ascuțită brici care încearcă să se elibereze tăind în stânga și-n dreapta fără a măsura altfel decât cu privirea rece, înghețată de atâta conștiență de sine.“ – Florin Chilian

„Există oameni care nu așteaptă să li se dea. Ei doar întind mâna și iau. Iau întâmplări, iau ființe, iau senzații, sentimente, obiecte, anotimpuri, locuri. Codin Maticiuc e unul dintre oamenii de genul ăsta. Consumatorul de suflete este felul lui de a da ceva înapoi lumii din care ia cu atâta nesaț. O carte care se citește pe nerăsuflate, mai ales după ce renunți să te mai întrebi dacă povestea e ficțiune sau realitate.“ Lia Bugnar

Ziarul “ring”